Reactie plaatsen

Reacties

Hennie
3 jaar geleden

Gisteravond begonnen met de cursus Samen vertrouwd. Was erg leuk en ik (en Liske) verheug me al op de volgende les.

Smithd962
3 jaar geleden

Definitely pent subject material, be thankful in support of picky facts . gkgfbcbdfddkcede

Goethem
4 jaar geleden

Dimphy, Ontzettend bedankt voor je instructie en adviezen aan ons en voor onze Appenzeller James (1 jr 5 maanden). James pikte zaken meteen op en dat gaf ons weer vertrouwen. Echt Top! Tot binnenkort.

Els van den Berg
4 jaar geleden

Super bijgewerkt de Website Dimphy ! Heel professioneel met de algemene voorwaarden erbij. Je bent goed bezig !Groetjes Els van den Berg Highly Recommended Doglistener

Marion
4 jaar geleden

Mooie site is het geworden zeg. 2 weken geleden ben je bij ons geweest voor je hulp met Spike. Het gaat door je tips steeds een beetje vooruit. Nu alleen nog de omgang naar andere honden als we hem uitlaten maar dat komt ook vast goed door middel van je tips. Dank je wel en succes verder

Angelique Gerritsen
4 jaar geleden

Wat een mooie site Dimphy en super dat je je werkzaamheden gaat uitbreiden. Ik weet zeker dat veel mensen baat hebben bij jouw advies. Bij mij heeft het zeker geholpen, jij bent hier geweest om te kijken naar mijn Roemeense dametjes die nu de vrijheid hebben leren kennen en daardoor minder goed op mij reageerden. Door je tips is het inmiddels een flink stuk verbeterd en daar ben ik erg blij om natuurlijk. Van mij krijg je een dikke pluim en 'keep up the good work'. Heel veel succes met je werkzaamheden voor nu en in de toekomst!!!

Dyan
4 jaar geleden

Ik heb Dimphy leren kennen door onze wederzijdse liefde voor kooikerhondjes. Voor mij mijn eerste hondje jammer genoeg kon ik Dimphy nog niet toen we haar kregen. Ik ben ervan overtuigd dat we dan nu geen problemen hadden gehad. Senna valt uit naar honden uit onzekerheid. En ze heeft baknijd . Samen met dimphy gewandeld en hele goede adviezen gekregen maar ze liet ook zien wat ze bedoelde. Hier heb ik ontzettend veel aan gehad. Nog steeds hebben we contact. Senna valt nu nog maar zelden uit naar honden. Ik gaf Senna te weinig leiding waardoor zij het overpakte. Dit heb ik nu beter onder controle. Met eten gaat het ook een stuk beter. Als ze een botje eet kan ik dat gerust vasthouden zonder dat me vingers eraan gaan. Heerlijk om een relax hondje te hebben en een persoon waar ik altijd om hulp kan vragen.
Thx Dimphy! Je doet t super !

Anja
4 jaar geleden

Wij hebben een kooiker reu van bijna 3 jaar. Hij heeft moeite met vreemd bezoek. Na tips van Dimphy is dit al erg veel verbeterd, we zijn erg blij met het resultaat tot nu toe.

Simone Motz
4 jaar geleden

ik heb een franse bulldog van nu 4 jaar oud! hij is op een oog blind en op het ander ziet hij alleen maar beetje schaduw! ik heb hem met 4 maanden geadopteerd! hij komt uit hongarije! met 4 maanden dus naar de honden school gegaan en naar 2x mochten we niet meer komen, de reden was dat Nougat asoziaal is! nou daar zit je dan en de je what te fu.....! nou hup op naar de volgende hondenschool en wat denk je?? hetzelfde! Dan maar geen hondenschool meer! Naar een poosje dacht ik dus nou neem je privé les want ja je wilt toch geen asociaal hond hebben en voor hem leek het me ook niet prettig! Nou de hondentrainster had gekeken en kwam tot de conclusie dat ik hem maar keihard moet aanpakken anders leert hij het niet! Daaaaaaag privé les, never nooit van me leven gaat Nougat een klap krijgen van me! Nou dan maar wandelen waar geen of nauwelijks honden komen! Toen las ik op Facebook dat Dimphy aan de slag ging met moeilijke honden, en ik dacht nou schrijf haar maar misschien heeft ze wel een goed idee maar ik schreef echt met weinig hoop! Het een en ander advies gekregen van haar! EN HET WERKT!!!! Als de duivel ermee speelt afgelopen week komt er een Labrador om de hoek zonder baas en ik dacht kut kut kut wat nu!? Wat heeft Dimphy ook alweer gezegd wat je moet! Rustig blijven en Nougat achter mij en afleiden! De Labrador heeft het overleefd en de baas komt om de hoek en kreeg ook bijna een hartverzakking want die van hem is ook best vervelend! We zijn er nog lang niet maar ik heb eindelijk hoop dat het goed komt en dat zonder pak slag! Ik weet niet hoe ik je moet bedanken! Dikke poot en groetjes van Nougat en mij vanuit een heel relaxed Duitsland

Ariën
4 jaar geleden

Vorige week is Dimphy langs gekomen. Mijn kooiker valt af en toe uit naar andere honden. Nu na een week zien we al resultaat naar aanleiding van haar adviezen. We gaan er zeker mee door. Bedankt Dimphy. We zijn erg blij met je adviezen.