Quantum resonantie meting
In mijn praktijk maak ik gebruik van de quantum resonantie pet scanner.
Met deze scanner kan ik heel snel en zonder de hond te belasten, meten hoe het gesteld is met de lichaamsprocessen en eventuele tekorten in het lichaam van de hond.
De resultaten van de scan neem ik mee in het advies voor voeding en eventuele aanvulling met suppletie voor jouw hond.
Daarnaast kan de meting ook gebruikt worden om preventief te checken hoe het intern bij de hond gaat, om eventuele verstoringen op tijd op te sporen.
Alle levensvormen op deze aardbol bestaat uit een trilling. Elke lichaamscel die wij en de dieren hebben trilt, elke bacterie op deze aardbol trilt, elke minuscule schimmelt trilt en alles heeft zijn eigen trillingsfrequentie.
De cellen in het lichaam van een hond zijn voortdurend in beweging. Ze groeien, ontwikkelen en veranderen door celdeling. Een cel bestaat uit moleculen, en deze moleculen zijn opgebouwd uit een of meerdere atomen. De buitenkant van elke atoom wordt gevormd door elektronen.
Al deze elektronen hebben dus ook een trillingsfrequentie.
Deze trillingen zenden signalen door het lichaam heen en geven de specifieke toestand van het lichaam weer op een bepaald moment.
De meting bevat 15 hoofdgroepen met elk een aantal subgroepen:
1. Bloedcirculatie (8 subgroepen)
2. Maag- Darmstelsel (9 subgroepen)
3. Lever & gal (7 subgroepen)
4. Nieren (4 subgroepen)
5. Skelet (7 subgroepen)
6. Sporenelementen (19 subgroepen)
7. Vitamine (10 subgroepen)
8. Aminozuren (10 subgroepen)
9. Co-enzymen (6 subgroepen)
10. Immuunsysteem (9 subgroepen)
11. Schildklier (4 subgroepen)
12. Zwaar metalen (8 subgroepen)
13. Collageen (12 subgroepen)
14. Gevoeligheden (12 subgroepen) --> geen dierlijke eiwitten
15. Huid (5 subgroepen)
De meting duurt maar 60 seconde en wanneer jouw hond het erg spannend vind kun jij als baasje zijnde dit zelf doen. Je houdt simpelweg 2 sensoren tegen de buik van je hond, en wacht tot de 60 seconde om zijn. That's it!

Op bovenstaande foto zie je de uitslag van de spijsvertering. Hier zien we dus functie van de maag en de dunne darm best flink uit balans zijn. Gelukkig zijn de darmbacteriën en de verteringsenzymen nog wel goed. We kunnen hierbij dus de focus gaan leggen op ondersteuning van de maag en dunne darm, en kijken of daarmee ook de vitamine tekorten die hierdoor zijn opgelopen weer bij gaan trekken, of dat deze ook nog een zetje nodig hebben.
Op deze manier kunnen we dus door middel van de meting gaan kijken waar we rekening mee moeten houden bij het zoeken naar een passende voeding, en kunnen we ook meteen zien hoe het er op dit moment voor staat mbt eventuele tekorten bij de hond.
Wanneer je na 8 weken terugkomt voor een controle-consult, gaan we zien of door de inzet van goede voeding en basis-supplementen de spijsvertering beter zijn werk aan het doen is, en of het lichaam hierdoor ook voedingsstoffen beter op kan nemen en de eventuele tekorten dus kleiner aan het worden zijn en klachten afnemen.
De supplementen zijn tijdelijk, voor de lange termijn is het de bedoeling dat de goed passende voeding en een goed werkende spijsvertering de boel in orde gaat houden.
Je kunt dus een meting laten doen omdat de hond klachten heeft, maar ook wanneer je hond nergens last van heeft wil je misschien eens checken of alles van binnen ook werkelijk goed gaat. Het is dan mogelijk om een preventieve meting te plannen. Er wordt dan in eerste instantie dus niet specifiek ook naar de voeding gekeken. Mochten er bijzonderheden uit de meting komen, is het natuurlijk altijd mogelijk om dit alsnog te doen.
Let op!!! Deze meting is GEEN vervanging voor een medisch advies van een dierenarts.
Ik ben niet medisch opleidt en mag daarom ook geen diagnoses doen.