Samen Sterk cursus

 

Een fijne band hebben met je hond,

Elkaar kunnen en durven vertrouwen,

Samen genieten van wandelingen,

Onwijs veel plezier maken samen,

En samen sterk in de wereld staan.

 

Dat is waar je met de cursus SAMEN STERK voor gaat. Door middel van het spelen van veel verschillende spelletjes met je hond ga je werken aan die super sterke band. Zo ga je o.a. werken aan de recall, het creëren van rust en een goede basis voor vertrouwen. 

 

Door samen met je hond spelletjes te doen, groeit jullie relatie en  vertrouwen in elkaar. Je hond gaat het daardoor leuk vinden om bij jou te zijn, met jou samen te werken met als doel dat hij jou uiteindelijk ook zal gaan kiezen boven andere afleidingen in de buitenwereld. Je hond leert om prikkels uit de omgeving los te laten, en dat er bij jou net zo veel leuks te vinden is. 
Jij leert meer over de stress emmer van je hond, hoe je kunt voorkomen dat deze overstroomt en waarom dit belangrijk is. Je leert meer over wie JOUW hond is, wat hij leuk vind, wat hem triggert en hoe je in kunt spelen op zijn behoefte.

 

We gaan geen druk op de hond leggen, het bouwen van deze relatie met je hond is gebaseerd om teamwork en het hebben van plezier samen.

 

13 weken lang gaan we samen aan de slag!

Elke week krijg je toegang tot een nieuw stuk theorie en 2 nieuwe spellen. Je kunt de oefeningen dus gewoon lekker thuis doen, wanneer het jou uit komt. 

Je krijgt toegang tot de besloten community waar je contact kunt hebben met de andere cursisten. Ervaringen uit kunt wisselen maar elkaar ook vragen kunt stellen.

In deze 13 weken hebben we ook 4x een contactmoment dmv (video)bellen om even te checken hoe alles gaat, loop je ergens tegenaan etc..

En voor directe vragen die niet kunnen wachten tot het contactmoment, kun je me gewoon appe natuurlijk

 

Heb jij zin om samen met je hond een berg lol te gaan maken én daarmee te leren samen sterk in de wereld te staan?

Je vind de cursus hier -->