Veel gestelde vragen

Hoe kan ik een afspraak maken?

Via de afspraak-knoppen die je op verschillende plekken op de website vind. Deze zijn te herkennen aan de fel groene kleur. 

Wanneer je op deze knop klikt bij de afspraak die je wilt maken, kom je in mijn agenda. Hier kun je dan zelf een dag en tijd kiezen die voor jou goed uitkomt en de afspraak verder inplannen.

Waarom is een advies zo duur?

Tja, wat is duur?

Ik ben zelfstandig ondernemer, het maken van voedingsadviezen is mijn baan. 

Daarnaast kost het mijn gewoon veel tijd om een advies goed uit te kunnen werken. De intake, het bekijken van de huidige voeding, het nagaan van de klachten en waar deze evt vandaan zouden kunnen komen, wat we kunnen veranderen om deze aan te pakken en uitzoeken waar een evt nieuw menu dan uit moet bestaan en mee aangevuld moet worden.

Al met al kost me dat dus echt wel een aantal uur totaal om dit helemaal uit te werken. Het is niet iets wat ik even uit mijn mouw schudt. 

Maar ik wil gewoon alleen weten welke brok goed is...

Dat snap ik! Maar wat voor de ene hond goed werkt, werkt niet perse ook voor de andere hond goed.

ZEKER wanneer de hond met bepaalde klachten loopt, is het super belangrijk om ook de voorgeschiedenis van de hond te kennen om goed uit te kunnen zoeken wat een geschikte voeding is. 
Daarin speelt afkomst een rol (gezondheid van de moeder), maar bv ook de omstandigheden bij de fokker (voeding, omgeving etc), de medische voorgeschiedenis van de hond, beweging, gezondheid en medicijngebruik op dit moment. 

Maar ook als de hond geen klachten heeft, is het natuurlijk van belang om bij het uitkiezen van een voeding rekening te houden met bv de beweging en leeftijd van de hond e.d.

Het is daarom voor ons erg lastig om even 123 een goede voeding te adviseren.