Wat ik doe

 

In juni 2022 ben ik geslaagd voor mijn diploma Voedingsadviseur voor honden en ik richt me sindsdien op het geven van voedingsadviezen voor honden. Ik merkte dat ik dit nog veel leuker vond dan het geven van privélessen bij gedragsproblemen, dus vandaar de switch. 
Inmiddels ook begonnen met de opleiding voor orthomoleculair therapeut.

 

Hoe ga ik dan te werk?

Er zijn verschillende opties die je kunt kiezen qua begeleiding. 

1) Een begeleidingstraject voor honden met klachten

2) Een preventieve meting voor honden zonder klachten

3) Een controle consult als opvolging voor optie 1 en 2

4) Een voedingsadvies op afstand (zonder meting)

NRTO Erkende opleiding                          

 

Begeleidingstraject voor honden met klachten:

Wanneer jouw hond al last heeft van lichamelijke klachten, zoals bv jeuk, oorontstekingen, huid/vachtproblemen of iets anders, dan kun je het beste kiezen voor dit traject. Ik kan jullie dan namelijk optimaal begeleiden. 

Via onderstaande buttons kun je zelf de intake inplannen. Deze kan via zoom/video bellen of gewoon telefonisch.

(staat er geen geschikte datum of tijd bij, neem dan even contact met me op, dan kijken we samen even naar andere mogelijkheden)

 

Naar aanleiding van deze intake ga ik alvast aan de slag. Ik ga kijken welke voeding de hond nu krijgt, welke klachten er zijn, hoe is de ontlasting, hoe is het gedrag, wat krijgt de hond aan beweging, wat wordt er verder gegeven aan snacks en supplementen e.d.

Deze puzzel ga ik alvast in elkaar leggen en kijken of de huidige voeding passend is bij de klachten die er spelen.

 

Ook kun je meteen al een afspraak inplannen voor een meting. Deze vind plaats in Rosmalen. Door middel van een Quantum resonantie meting (zie meer info wat verder naar beneden) gaan we de hond doormeten en kijken hoe het van binnen gaat. 

Naar aanleiding van deze uitslag en mijn bevindingen vanuit de intake, ga je naar huis met een advies qua voeding én eventuele ondersteuning qua supplementen. 

Het doel is om een goed passende voeding te vinden voor jouw hond voor de lange termijn en hiermee te voorkomen dat de klachten nog terug komen. De voeding is de belangrijke basis, de eventuele supplementen zijn een tijdelijke aanvulling.

 

We plannen dan een controle consult voor 6-8 weken later.

In de tussentijd houdt ik graag een vinger aan de pols hoe het gaat. In de tussenliggende weken hebben we dus via de app of mail contact over eventuele veranderingen en wil ik dat je aan de bel trekt als je ergens vragen over hebt. Ik probeer dan dezelfde dag nog een reactie te sturen, indien nodig ook in het weekend!!

 

Na 6-8 weken zie ik je weer voor een controle meting. 

 

Meting-consult:

Heeft jouw hond geen klachten, maar wil je wel graag eens weten hoe het van binnen gaat zodat je er ook voor kunt zorgen dat er geen klachten gaan ontstaan? 

Of wil je niet perse ook een voedingsadvies, maar spelen er wel dingen waardoor je toch graag eens een meting zou willen?

 

Kies dan voor een meting-consult! 

Vooraf krijg je van mij een intake toe gestuurd. Deze graag ingevuld meenemen naar de meting, of minimaal 3 dagen van te voren ingevuld terug mailen. 

Tijdens de meting gaan we kijken hoe de spijsvertering zijn werk doet, en of er eventuele tekorten zijn ontstaan waar we iets mee zouden moeten al. 

Je gaat naar huis met een advies naar aanleiding van de resultaten uit de meting. 

Dit consult duurt ongeveer 45 minuten.

 

Controle-consult:

Wanneer je een eerste meting hebt gehad voor het begeleidingstraject, of een preventieve meting, kun je hieronder een controle-meting inplannen. Tijdens de eerste meting hebben we besproken over hoeveel weken je deze het beste in kunt plannen. 

 

Voedingsadvies op afstand (zonder meting):

Wanneer u niet in de gelegenheid bent om naar Rosmalen te komen voor een consult, maar u zou wél graag een advies ontvangen, kan dit ook.

U kunt via onderstaande knop dan een afspraak inplannen voor een intake

(staat er geen geschikte datum bij, neem dan even contact met mij op, dan kijken we samen naar een geschikt moment)

 

Naar aanleiding van alle info die u mij gegeven heeft in het intake-gesprek, ga ik aan de slag met het uitwerken van een voedingsadvies. U krijgt dus van mij terug gemaild in een uitgebreid verslag hoe ik de huidige voeding beoordeel in combinatie met eventueel bijbehorende klachten van de hond, uiteraard ook wat eventueel een alternatief is qua voeding en waarom, en of er nog extra ondersteuning nodig is qua supplementen en zo ja welke en waarom. 

 

 

 

 

Afspraken die niet door kunnen gaan moeten uiterlijk 24u van te voren worden afgezegd. Indien dit niet gedaan wordt, wordt er 50% van de kosten in rekening gebracht.

 

Locatie:

DUTTA

Rompertweg 7 in Rosmalen.

 

Voor en na een voedingsadvies met meting

Voor en na een voedingsadvies op afstand